Carta de O Braseiro do Lucho

Nosa carta de Platos

  • Gallego

Platos

Ler máis
  • destacado
    Costilla á brasa
  • destacado
    Polo á brasa
  • destacado
    Criollos e chourizos á brasa
  • destacado
    Brochetas de polo á brasa
  • destacado
    Cochinillo
  • destacado
    Coello á brasa
  • destacado
    Tenreira á brasa
  • destacado
    Bacallau á brasa
  • destacado
    Codillo ó forno
  • destacado
    Zancos de pavo ao forno
  • destacado
    Bacallau ao forno
  • destacado
    Rabo de toro estofado
  • destacado
    Carne estofada
  • destacado
    Guiso de carne ou polo con pasta
  • destacado
    Coello guisado con patacas
  • destacado
    Almeixas con fideos
  • destacado
    Paella
  • destacado
    Callos
  • destacado
    Lentellas
  • destacado
    Caldo vexetal
  • destacado
    Carne ao caldeiro
  • destacado
    Lacón con grelos
  • destacado
    Sopa
  • destacado
    Tortilla
  • destacado
    Croquetas
  • destacado
    Milanesa de polo, porco ou tenreira
  • destacado
    Albóndigas
  • destacado
    Aliñas
  • destacado
    Cordon blue
  • destacado
    Calamares
  • destacado
    Lasaña de carne ou atún
  • destacado
    Barquiñas
  • destacado
    Faxiñas
  • destacado
    Espagueti boloñesa
  • destacado
    Tallarín carbonara
  • destacado
    Empanada
  • destacado
    Empanadillas
  • destacado
    Cordeiro
  • destacado
    Vieiras
  • destacado
    Calamares con arroz
  • destacado
    Chocos quisados
  • destacado
    Merluza
  • destacado
    Peixe espada
  • destacado
    Ensalada mixta ou pasta
  • destacado
    Ensaladilla rusa
  • destacado
    Salpicón
  • destacado
    Sandwich vexetal
  • destacado
    Patacas fritas
  • destacado
    Arroz blanco ou tres delicias
  • destacado
    Xamón asado